Vi elsker byen. Vi nyter skjønnhet. Vi er lidenskapelig forelsket i bygningene, brosteinen og parkene. Byens larm og puls, menneskene. Vi liker den kontinentale atmosfæren og eksoslukten. Duene og butikkene, torghandlerne. Fjellene og sjøen, syklistene og avisselgerne. Vi vil være en del av dette bildet, gjøre byen og menneskene i den enda skjønnere. På utsiden og på innsiden. Derfor kaller vi oss Beauty and the City!

 

 

MariettaKiss

Marietta Kiss

Hudpleieterapeut og daglig leder

Utdannet hudpleier i Ungarn, drevet flere egne hudpleiesalonger i Budapest, spesialisert seg på medisinsk hudpleie, permanent makeup og tattoo. Var faglærer i hudpleieutdanningen i Ungarn og har jobbet som lærer for ulike merkeleverandører. Har lang erfaring innenfor alle områder som naturlig hører til tradisjonell hudpleie. Utfører også maskinell behandling og kroppsbehandlinger som figurforming og  lymfedrenasje.

 

 

Zsofia Szekely

Trener, negledesigner og daglig leder

Utdannet negledesigner i Ungarn, fikk diplomen i manikyr-pedikyr og negledesign i 2012 i Budapest. Spelte handball for 15 år, derfor har jeg flyttet til Norge. Jeg er veldig interessert i trening og innovasjon. Det er grunnen at jeg har tatt kurs i E-fit. Utfører også maskinell behandling og kroppsbehandlinger som figurforming og  lymfedrenasje.